Auditimi i Brendshëm

Ofrojme audit te brenshem finaciar per te gjitha bizneset private, tregetare, prodhimi, ndertimi, OJQ etj.

Me kete sherbim qe ne marrim persiper ju sigurojme profesionalizem, konfidencialitet, saktesi dhe paanshmeri.

KAPITALI sh.p.k
Rr. Ulpiana D1/7 # 8
10000 Prishtine, Kosove

Tel: +377 (0) 44 33 00 82
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Web: www.kapitali.info

Shërbime te Auditimit ne bashkëpunim
me Auditor ligjor te kompanis “Audit Office”

Scroll to Top