QuickBooks për Tregti

quickbooks per tregtiSoftuere per bizneset me shumice dhe pakice,
Cdo lloj aktiviteti te biznesit me numer te madh te produkteve
Auto pejse
Paisje elektrike
Depo me shumice
Material ndertimor etj.

QuickBooks per tregti eshte nje product I pershtatshem I cili monitoron aktivitetet e perditeshme te biznesit
Printimin e fatures per klientin,
Likujdimin e shitjeve – arketimin e parave
Analizimin e analitikes se klientit
Regjistrimin e shpenzimeve
Kontrollin e stokut
Standartizon produktet me barcode
Perpunimin e statistikave ne lidhje me shitjet e bera
Analiza ne ecurine e biznesit
Perpilimin e pasqyrave finaciare etj.

KAPITALI sh.p.k
Rr. Ulpiana D1/7 # 8
10000 Prishtine, Kosove

Tel: +377 (0) 44 33 00 82
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Web: www.kapitali.info

Shërbime te Auditimit ne bashkëpunim
me Auditor ligjor te kompanis “Audit Office”

Scroll to Top